De Speelweek is het jaarlijkse speel-evenement in Driebergen waar alle kinderen van 4 t/m 12 jaar, bijna 5 dagen lang, naar hartenlust kunnen spelen, broodjes bakken, timmeren, knutselen, figuurzagen, computeren, sporten, springen op een springkussen en nog veel meer! Er is van alles te beleven op de Speelweek.

De Speelweek wordt georganiseerd door Stichting Jeugd Rekreatie Driebergen en ieder jaar opnieuw zetten ruim 250 vrijwilligers zich geheel belangeloos in om van de Speelweek een feestweek te maken. Een groot deel van de vrijwilligers begeleiden alle kinderactiviteiten en een kleiner deel - zeker even belangrijk deel- helpt bij de ondersteunende activiteiten zoals de technische dienst, de kantine en de gehele organisatie.

Stichting Jeugd Rekreatie Driebergen heeft binnen haar bestuur een vacature. Het bestuur bestaat op dit moment uit zes personen en binnenkort gaan we afscheid nemen van één van hen. Daarom zoeken we een enthousiast nieuw bestuurslid die graag de handen uit de mouwen wil steken voor de Speelweek.

De functie

Elk van de bestuursleden heeft een aantal verantwoordelijkheden voor werkzaamheden binnen de stichting. Een belangrijk accent voor het nieuwe bestuurslid zal liggen op communicatie met onze partners en vrijwilligers. Het bestuur vergadert 7 maal per jaar en daarnaast is het bestuur ook aanwezig bij de coördinatoren-vergaderingen 3x per jaar en de vrijwilligersbijeenkomst.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid die vooral enthousiast en betrokken is bij onze doelstelling en activiteiten. En die verantwoordelijkheid wil nemen om zijn/haar taak uit te voeren. Ervaring met bestuurswerk is een pré maar niet per definitie noodzakelijk. Iemand met een hart voor de kinderen in Driebergen e.o. om ieder jaar opnieuw, te samen met ruim 250 vrijwilligers, weer een fantastische Speelweek neer te zetten! Dus in het kort:

  • voel jij je betrokken bij de Speelweek om de kinderen de week van hun leven te geven;
  • ben jij een teamspeler, in staat om met de andere bestuursleden en alle vrijwilligers de Speelweek te organiseren en te laten plaatsvinden;
  • wil je graag je handen uit de mouwen steken;
  • beschik jij over- of wil jij netwerkvaardigheden ontwikkelen;
  • zie jij jezelf als ambassadeur van onze stichting;
  • dan vragen wij jou om te reageren!

Heb je interesse?

Mail naar de Speelweek en wij nemen contact met je op.